Jenite тестват: 1 сет на Skeyndor - 3 мнения

Jenite тестват: 1 сет на Skeyndor - 3 мнения

Всяка жена има различен тип кожа и проблем, с който се бори. Ние от Jenite.bg решихме да подложим козметиката на Skeyndor на тест. Три дами от екипа се впуснаха в предизвикателството и в следващите редове ще научите техния опит и мнение за продуктите.

Започнахме с комплект, любезно предоставен ни от марката. Той съдържа 4 продукта: Натурална маска Детокс "Dark Charcoal” от серията MyMASK, Лифтинг концентрат Uniqcure, 8H концентрат за възстановяване през нощта и крем интензивна хидратация от серията Power Hyaluroic  и Крем за интензивна хидратация Power Hyaluronic.

Ади (28 г.) с нормална кожа, склонна към омазняване

Определям типа на кожата си като нормален като обичайна за мен е склонността към омазняване единствено в Т-зоната. В зоната на бузите понякога наблюдавам известно изсушаване. Не бих казала, че имам проблемна кожа, но в резултат на непрекъснатото носене на предпазни маски по време на пандемията, определено се забелязва все по-засилена поява на пъпчици.

С вълнение очаквах да изпробвам комплекта, тъй като отдавна търся качествени продукти, които да подобрят състоянието на кожата ми.

Избрах първата употреба на продуктите да се случи вечерта, за да мога да дам време на активните съставки да свършат работата в продължение на нощта. Започнах с маската, която се бори със свободните радикали. Нанесох на почистена кожа върху цялото лице, като избягвах зоната около очите. Първото, което усетих бе охлаждащия ефект на маската. Нямаше стягащо усещане върху лицето и това определено ми допадна. След като изчаках да засъхне, за около 10-15 минути, я отстраних с влажна кърпа и изплакнах допълнително с вода. Премахването беше лесно без особени усилия. Маската е и моят фаворит и я препоръчвам с две ръце.

След това изпробвах 8-часовия концентрат за възстановяване и детоксикация. Той има маслена текстура, не е гъст, ухае приятно и се нанася лесно. Поставих го на лицето, както и на част от шията, а на сутринта все още усещах лек маслен филм, но кожата не беше омазнена допълнително. Бих препоръчала, заради чувството на мекота, което създава.

След него дойде време и на крема с хиалуронова киселина. Той е предназначен за суха кожа и тъй като моята не спада съвсем в тази графа, нанесох минимално количество като избегнах зоната на челото. Кремът е гъст, отново ухае приятно и се усеща до известна степен тежък върху моето лице. Попи бавно и остави лек филм върху лицето ми. Допадна ми озаряващият ефект върху по-сухите участъци от лицето ми и бих продължила да го използвам, въпреки, че кожата ми не е суха.

Последният продукт от комплекта, който използвах беше концентратът за незабавен лифтинг ефект.  За разлика от останалите, той попива бързо. Определено направи това, което обещава - изпъна мигновено кожата на лицето ми и определено бих използвала повторно, този път под грим. 

Имах удоволствието да изпробвам и два продукта от серията Spa Senses - ексфолиращ крем със сусам и авокадо и масажен крем с канабис. Ексфолиантът остави кожата ми мека и гладка, а кремът с канабис и неговите разтварящи се частици възстановиха сухата кожа на ръце ми.

Тествах и крем Slim Drone с кофеин с ремоделиращ ефект. Като за начало изглажда добре текстурата на кожата на местата, на които го нанасям. За дългосрочни ефекти препоръчваме редовна и продължителна употреба,

Михаела (27 г.) със суха кожа

След skin check-а в студиото на Skeyndor се потвърди това, което знаех от много време. Именно, че имам суха кожа. За това ще споделя своето мнение за продуктите им от името на млад човек, без значителни проблеми с кожата, но пък със суха такава. 

Ампулите за лице веднага приковаха вниманието ми. Обожавам да добавям такива малки удоволствия към рутината си. 

Започнах естествено с измиване на лицето и тест на "Натурална маска Детокс "Dark Charcoal”. Усещането от нея е мигновено. Фините частици премахнаха несъвършенствата и оставиха кожата ми чиста и гладка. Все едно отново дишаше. 

Лично аз избягвам да използвам такива продукти твърде често, защото имам лош опит в миналото, заради прекомерно почистване на кожата. 

Любимият ми продукт, както споменах са ампулите за лице и по точно тази за нощна грижа и хидратация, от нея видях истински резултат и мека, овлажнена кожа.

Jenite тестват: 1 сет на Skeyndor - 3 мнения

Артикулите, които не бяха достатъчно добри за моето лице се оказаха хидратиращия крем от сета и дневната ампула. Кремът, ухае чудесно, лек е и попива бързо, но за моята суха кожа не беше достатъчен. 

Бонус тест: Козметиката на Skeyndor те пренася СПА изживяването у дома и всичко е изключително стилно. Продуктите, които бих използвала отново и отново са околоочния крем и слънцезащитата, 50фактор, както и нощната ампула за хидратация, в моментите, когато искам да се поглезя. 

Лицето ми се "докосна” до skeyndor и остана много доволно (хаха), но трябва да спомена и продуктите за тяло, които ме впечатлиха много. 

Това са хидратиращ спрей за тяло (БРОНЗИРАЩ ХИДРАТИРАЩ КРЕМ ) , които можете да ползвате по всяко време на деня, тъй като не е мазен и попива мигновено, а и оставя след себе си свеж аромат, което да си признаем е чудесно е тези горещини. Също така задържа и вече придобития на плажа тен.

Имах няколко седмици, в които да пробвам и крема, които се бори със стриите. Моите за жалост са с дълга история и ефектът "уау” го нямаше, разбираемо. Това, което забелязах е че зоните са изгладени и хидратирани, което за близо 15-годишен проблем е чудесно.

Алекс (28 г.) - много суха кожа

Странно, но допреди да навърша 25 г. кожата на лицето ми беше изключително мазна, а след това отиде в противоположната крайност и както потвърди теста на Skeyndor, стана много суха. За мен беше трудно да премина от една рутина, която цели премахване на омазняването и матиране на тена, към по-мазни продукти, целящи дълбока хидратация.

Запознах се първо с маската за лице, защото с такъв тип продукти съм имала чести срещи и имах голяма база за сравнение. Бях леко изненадана от охлаждащото действие на глинената маска, но не беше неприятно, а по–скоро нетипично преживяване. След 15-тина минути, започвайки да премахвам маската, разбрах че в нея има малки частици, които допринасят за още по-доброто ексфолиране на кожата. Успешно премахна мъртвите клетки и остави лицето значително по-чисто и гладко, така че няма как да не препоръчам и на вас да опитате!

Поставих ампулата за дълбока хидратация, а върху нея нанесох крема за лице. На сутринта кожата беше добре хидратирана без излишно омазняване, но имайте предвид, че моята в момента е доста суха! Измих с пяна лицето и нанесох стягащата ампула, която направо буквално изпъна кожата ми. Представи се чудесно под грима ми и нямаше момента на размазване. 

От комплекта (за суха кожа като моята) бих препоръчала най-вече ампулите, от които има мигновен ефект. Кремът за лице е много приятен, но ще ми трябва малко повече време, за да кажа цялостно мнение. Маската е чудесна за премахване на мъртвата кожа, но я препоръчвам максимум веднъж седмично!

Кремът и серумът за целулит на марката Skeyndor са чудесно допълнение в борбата с най-страшния женски проблем! Не очаквайте обаче, че ще хапвате мазничко и няма да се движите и ще има магичен резултат. Ако го използвате обаче заедно с тренировки, пиейки повече вода и избягвайки определени храни, ще помогне в борбата с целулита.

Скрабът за тяло не е от най-абразивните, ухае приятно и лично аз го използвам 2 пъти седмично. Кожата става мека и приятна на допир. След това обаче не забравям да нанеса хидратиращ продукт!

Във видеото по-долу можете да видите нашата среща със Славянка Стоянова, която е официален вносител на Skeyndor за България, от която ще разберете повече за цялата гама от продукти!

***

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay