Най-интимната стая разкрива всичко нужно

Момичето и нейната спалня

Покани ме в спалнята си, за да разбера какъв човек си. Там всеки предмет говори, не - направо крещи за теб. Там виждам какво те грабва най-силно, за да си заслужи място в най-интимното пространство в жилището. Като че ли спалнята разкрива - в-с-и-ч-к-о.

 

Rania Matar е американката, която стои зад един интересен и единствен по рода си проект, свързан с тази стая. Той носи името A Girl and her Room, а за фотосите Rania се вдъхновява от скорострелната трансформация на дъщеря си от тийнейджърка във вече пораснала жена.

 

Така тя започва да снима различни спални, различни светове. Вглеждайки се в изображенията, сякаш наистина се докосваме до личността, която се оставя да бъде разгадана. За да се уверите в силата и заряда, който крие спалнята, разгледайте сайта на Rania Matar.

 

23 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 30.05.2011|15:55
Стаята ни наистина говори много за нас, нашият характер, социална принадлежност, предпочитания за музика, филми, дрехи и още какво ли не. Това е нашето най-интимно и лично място, в което се чувстваме себе си. На сайта на Rania Matar има много интересни фотографии и е описан подробно проекта. Препоръчвам да го разгледате.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay