bTV пускат "Момата", изритват Наум от поста на водещ?

bTV пускат "Момата", изритват Наум от поста на водещ?

Актьорът Наум Шопов вече няма да бъде част от популярното риалити шоу "Ергенът", разкриха ексклузивно Intrigi.bg. Шопов обяви решението си в Instagram, като обясни, че няма да подпише новия си договор за сезона. Той споменава любовта си към есента и желанието да прекара времето си с дъщеря си Амая в България, намеквайки, че няма да пътува за снимките на новия сезон на шоуто.

Тази есен ще видим нова промяна в популярното риалити шоу "Ергенът". Говори се, че новото лице на предаването ще бъде жена! Причината зад тази промяна е, че тази година ще бъде излъчено женското съответствие на "Ергенът" - "Момата" ("The Bachelorette"). Над 20 мъже ще се състезават за сърцето на неомъжена дама, чиято самоличност се пази в тайна.

Поради тази причина за първи път беше обявен кастинг за ергени. Първоначално хората смятаха, че продуцентският екип търси идеалния главен герой за шоуто. Истината обаче е, че кастингът е търсил повече от 20 участници мъже за новия вариант на предаването.

Тъй като водещият трябва да е женен и от противоположния пол, "Момата" ще се ръководи от омъжена жена. Все още не знаем коя ще бъде тя, но феновете могат да си отдъхнат – това няма да бъде Теа Минкова – съпругата на Наум Шопов. Водещата със сигурност ще бъде известна личност, вероятно с актьорски опит.

 

2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay