Бляскава преса за коса с кристали Swarovski

Изправете косата със Swarovski

Бляскава преса за коса с кристали Swarovski

След материалите за изправянето на косата и вредите от редовното използване на преса, сме далеч от мисълта, че тутакси ще изхвърлим адската машина. Даже напротив, в природата ни е да правим нещо с ясното съзнание, че ни вреди, а след това да страдаме от гузната си съвест.

 

И понеже така или иначе няма да спрем да ползваме преса, решихме да ви представим такава, за която поне ще си струва да си дадете парите. Това е Linea Pro Swarovski Crystal C2, дело на Linea Pro Appliances. Идеята им е, че с подобна искряща преса работният ден ще започне повече от добре. Причината ще бъде не само в перфектната прическа, а и в 2 500-те кристала Swarovski, с които е покрито устройството.

 

Linea е единствената компания, която има позволението да използва тези кристали върху подобни уреди. Едно от предимствата на компанията е специалното лепило, което е топлоустойчиво. Самата преса представлява две титаниеви пластини, дигитален контролер за регулация на температурата и специално покритие, което, според производителя, убива 99,9% от бактериите.

 

Всяка от пресите за коса е с уникален номер и се продава на цена от 850 щатски долара.

8 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay