Винтидж масата, която всички имаме

Той е прашен и забравен, а ние ще ви припомним за него

Във всяко мазе се крие поне един прашен куфар, събрал десетки истории от пътешествия и случки. Благодарение на блогърката Ashley Poskin обаче смятаме да променим бъдещето на всички прашни куфари, като ви вдъхновим да ги вкарате в употреба в ежедневието си.

В хола, коридора или спалнята, а защо не и в кухнята? Куфарът притежава свойство, за което не се бяхме сещали досега - да се превръща в маса. Придава особена приключенска атмосфера на дома, а ако върху него се поставят ваза с цветя, стари книги или каквито и да било антични предмети, ни пренася в съвсем друга епоха.

Предлагаме ви да потърсите вашия стар куфар и ако домът ви позволява, веднага му намерете място! Можете да го поставите директно на земята или да му заковете крачета, за да стои изправен. Друга идея, за която се сетихме, е да го сложите върху табуретка. И колкото по-стара е тя, толкова по-романтично ще изглежда.

Истинско разхищение си е многофункционалният куфар да хваща прах в килера, когато може внася уют вкъщи. Освен това се отваря - още едно предимство пред обикновените масички. А, да, и още нещо - припомня ни за сладкото минало и прекрасните спомени, които имаме с него.

90 6
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 17.10.2011|16:27
Доста практична идея! До сега бях се натъквала единствено на обратния вариянт нейде из нета – масичка, която се прибира и става като куфар, подходяща идея за малки жилища, но това е съвсем друга „бира“!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay