Меко и свежо

Възглавниците, без които не можем

Меко и свежо

В миналото възглавниците са се използвали от богати семейства в Азия, откъдето са пренесени в Древен Египет. Днес обаче те са неизменна част от домашния интериор на всеки дом, а за да запълним пространството вкъщи с подходящите, са си нужни доза полезни знания.

 

Преди време тенденцията повеляваше възглавниците да бъдат в същия цвят като този на дивана. Тяхното предназначение не беше нищо повече от подобряващо удобството, но днес те могат да бъдат главно действащо лице в дизайна на жилището.

 

Изразете себе си чрез своя избор и предпочитания. Възможностите са неограничени. От ярки вариации на различните цветове до най-разнообразни форми и размери.

 

 

Ако се спрете на електрични цветове, съчетайте с нюанси от същата цветова палитра. Внимавайте с подбора, защото границата на радващото и дразнещото окото е тънка.

 

 

Добавете емоция чрез възглавници, които разказват истории. Красиви рисунки, хубави пейзажи - всички те се вписват идеално към едноцветния диван, който играе ролята на фон.

 

 

Освен на качеството, заложете и на броя. Защо не се запасите с няколко различни вариации за меките ви възглавници, които да сменяте според сезона? По този начин домът ви винаги ще изглежда различно, както пространство навън.

 

 

 

9 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 19.07.2011|16:50
Много харесвам възглавници на дивана, на фотьойли и на леглата. Съчетаят ли се правилно, жилището се превръща в най-уютното място за живеене. Това съчетание на цветовете за дневната ми е любимо, разбира се включва и възглавнички. :) http://www.mebelirane.bg/userfiles/image/2009/12-01je.jpg
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay