Научи се „Как да манифестираш“ целите и мечтите си с новия наръчник от психоложката Джил Такрей

Ценният наръчник от британската психоложка разкрива как да канализираме Закона на привличането по пътя към вътрешния мир и успеха

Научи се „Как да манифестираш“ целите и мечтите си с новия наръчник от психоложката Джил Такрей

Манифестирането е духовна практика, прилагана по целия свят още от древността, която стана истински феномен в социалните мрежи през последните години. Но наистина ли е възможно единствено с правилна нагласа и позитивно мислене да поемем по пътя към успеха и мечтания живот?

Отговорът на този въпрос намираме в новия наръчник "Как да манифестираш" от британската психоложка Джил Такрей, който дава нагледни съвети и полезни практики, с чиято помощ да отключим позитивна промяна в живота си и да накараме Закона за привличането да работи в наша полза.

Сред страниците на този модерен, практичен и богато илюстриран наръчник читателите ще открият различни психологически, холистични и духовни похвати, които да им покажат как да бъдат архитекти на своите собствени мисли, чувства и действия – и следователно на целия си живот. 

С помощта на дългогодишния си опит в сферата на психологията Джил Такрей обяснява по достъпен и увлекателен начин кои са най-големите грешки, които често допускаме в нагласата си към успеха и как те могат да бъдат причинители на повишени нива на тревожност и нервност.

Стъпка по стъпка "Как да манифестираш" ще ви научи как да:

  • излезете от рутината на живота, която ви пречи да разцъфвате и да се развивате;

  • преосмислите целите си и да изградите работещ план за постигането им;

  • обновите енергията и мотивацията си;

  • използвате различни холистични практики като карти Таро, кристали и други;

  • започнете на манифестирате осъзнато .

Джил Такрей оборва широко разпространеното мислене, че манифестирането е просто синоним на мечтаенето и обширно разглежда компонентите, върху които трябва да се фокусираме по пътя към успеха: визия, нагласа, намерение, енергия и най-важното от всички – действие. 

Предлагайки съвременни упражнения, в чийто център стоят древни практики и философски похвати, "Как да манифестираш" предоставя на читателите практически подход, с който да посрещнат предизвикателствата в различни аспекти от живота – изграждането на кариера, романтичните връзки, опазването на баланса между работа и личен живот и др. 

Защото манифестирането не се изчерпва с извикването на образа на това, което искаме, в ума си. Това е само първата стъпка в правилната посока, която можем да направим. Да манифестираш означава да бъдеш проактивен и да предприемаш действия, с които всекидневно да призоваваш силата на Вселената на помощ и да се освободиш от всички страхове, съмнения и блокажи

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay