Неестествена левитация на предметите

Само богато въображение може да измисли подобни кадри

Рядко фотографите практикуват своя занаят в една-единствена сфера. Много от тях развиват таланта си като снимат кадри по различни теми, които обединяват в проектите от портфолиото си. Днес ще ви запознаем с една дама, която има славянско име, но съвсем различно местоживеене - Мария Нецунски от Холандия.

Тя се занимава с портретна, пейзажна и градска фотография. Каквито и да са разликите в нейните снимки, едно нещо ги обединява - нейното желание да подчертае красотата във всеки детайл.

Портретните ѝ снимки са част от рекламни кампании или пък модни фотосесии. Кадрите, в които е уловила красотата на замъци в Люксембург или на водопада Ниагара, са се превърнали в пощенски картички за стотици туристи. Реализирала е и серия от инфрачервени изображения, изцяло променяйки цветовете на обикновени и твърде често използвани във фотографията места, например на палмите в Маями.

Ние се спряхме на проекта ѝ "Passion Dream In-Flight”, в който главни герои са жени с различни занимания, а компания им правят летящите предмети стаята. Това е фотосесия, за която се изисква огромна доза въображение, примесено с талант за реализиране на достатъчно добра постпродукция.

Левитацията в снимките на Мария е заразна - от нея "страдат” котки, ябълки, книги и други предмети, попаднали под влиянието на свободния летеж. Вижте всички снимки, като преди това се хванете здраво за бюрото - нищо чудно и вие да полетите от изумление!

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



4
Не е посочен 03.07.2012|14:30
Много свежарски фотоси, сякаш в някаква омагьосана стая в космоса, където земното притегляне не действа.
3
Не е посочен 03.07.2012|11:47
Много добри фотоси, наистина са направени с вкус и стил :)
2
Не е посочен 03.07.2012|11:30
Въображение не липсва тук!Доста богато при това!Браво на автора!
1
Не е посочен 03.07.2012|11:20
Определено има въображение този, който ги е измислил....но са много добри :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay