Общи правила на играта “Спечелете двоен билет за концерта на Nouvelle Vague”

Общи правила на играта “Спечелете двоен билет за концерта на Nouvelle Vague”

Общи правила на играта “Спечелете двоен билет за концерта на Nouvelle Vague”

За Играта

1. Същност на инициативата

Играта "Спечелете двоен билет за концерта на Nouvelle Vague” се провежда в сайта Jenite.bg, където, в продължение на 15 дни – от 09:00 часа на 1 ноември 2012 година до 14:00 часа на 15 ноември 2012 година, потребителите ще трябва да отговорят на три въпроса, свързани с групата Nouvelle Vague. Можете да видите въпросите тук.

Потребителите трябва да изпратят верните отговори на igra@jenite.bg. На края на посочения период ще бъдат изтеглени двама души, които ще спечелят двойни билети за концерта на Nouvelle Vague на 26 ноември в зала 3 на НДК в София.

2. Правила и условия

Всеки участник в Играта "Спечелете двоен билет за концерта на Nouvelle Vague” е задължен да спазва описаните по-долу правила, а именно:

2.1. Всеки участник се съгласява, че приема правилата и условията на инициативата, не възразява срещу условията и правилата на инициативата, както и не може и няма да има материални и нематериални искания към организаторите на инициативата, освен тези, определени чрез правилата на Играта в частта "Награди".

2.2. Всеки участник може да участва по един път в играта, като изпрати верните отговори на трите въпроса на имейл igra@jenite.bg. Всеки от двамата определени чрез жребий победители се съгласява, че доброволно предоставя исканите от организаторите данни за връчването на наградата /име, адрес, телефон или други лични данни/, както и че няма да предявява искове към организаторите, свързани с това. При сгрешени, неверни и неточни данни, дадени от победителя в Играта, организаторите не носят отговорност и не са страна при искове, предявени от потребителя във връзка с това. При разминаване на данните, посочени от участника в инициативата "Име на играта" в полето "Име и фамилия" и данните от представения документ за самоличност, организаторите на инициативата не предоставят конкретната награда на този участник.

3. Участници в инициативата

Участници в инициативата могат да бъдат всички ползватели на играта "Спечелете двоен билет за концерта на Nouvelle Vague”, които приемат правилата и условията на инициативата и са на възраст над 18 /осемнадесет/ години. В инициативата нямат право да участват служителите на Jenite.bg, на 3Бей.БГ (част от която е лайфстайл сайтът) както и техните роднини. Нямат право на участие и организаторите на концерта на Nouvelle Vague в България.

4. Организатори на инициативата

Организатори на инициативата са Jenite.bg.

5. Победители

Двамата победители в Играта "Спечелете двоен билет за концерта на Nouvelle Vague” се определят чрез случаен жребий от всички отговорили правилно през целия период на играта.

6. Награди

Двама души ще спечелят по един двоен билет за концерта на Nouvelle Vague в София на 26 ноември. Имената им ще бъдат избрани чрез случаен жребий, теглен от екипа на Jenite.bg, сред всички, пратили правилни отговори на трите въпроса, зададени в началото на играта. Жребият ще се проведе на 15 ноември 2012 година след 14:00 часа, а имената на двамата печеливши ще бъдат обявени същия ден в Jenite.bg и на фейсбук страницата на сайта.

3 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay