Побери се в чантата си!

Пастелено творение за любителите на дизайна и пътешествията

Мечтаем за чанти. Винаги. Големи, за да поберат целия ни свят, малки, за да бъдем кокетни, цветни, за да си паснат с черната рокля или пък спортни - удобни за неделни разходки. Всякакви и по много! В това слънчево утро, освен за леденостудено макиато и мирис на летен бриз, в нашия офис се размечтахме за една определена Чанта - Home Traveller, родена от идеите на Анне Лоренц.

 

Креативната колаборация между дизайнерска мебел и пътническа чанта със сигурност е една гениална идея. Това творение се превъплъщава в ролята на уютен стол, със свой собствен характер, контрастиращ на фона на останалите мебели в пространството. Втората му успешна роля - на уникална, ама наистина, чанта - позволява огромно свободно място за завиден брой дрехи и нужните за едно пътешествие принадлежности.

 

Със сигурност бихме искали едно такова "хибридно създание" в градския си дом. Та кой не би желал?

 

Присъединяваме се към феновете на дизайнерката, а особена страст изпитваме и към комфортната комбинация спален чувал + диван, която е създала. Различни и сполучливи нейни идеи можете да разгледате на www.annelorenz.com.

 

 

6 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 11.07.2011|19:02
Интересен дизайн! Много е оригинална идеята, но е прекалено голяма, поне за моя вкус. Подобна чанта за пътуване е идеална, но като за дамска чанта не е изобщо практична.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay