Спечелете двоен билет за партито на февруари!

Знаете ли кое време стана? Време за танци!

Февруари е студен, мрачен и въобще - не особено приятен месец. Ала въпреки това има начин да видите чашата наполовина пълна. Ако посещавате наистина силни партита, зимата ще се изтърколи неусетно и пак ще се озовете в някой бар на плажа с коктейл в ръка.

За да ви помогнем в борбата с лошото настроение, ви предлагаме да посетите първото NightLive събитие, организирано от EventEase.

Може да спечелите една от двете двойни покани за концептуалната вечер с над 6-часов лайв на две чуждестранни групи - румънската соул банда с нежно звучене Moonlight Breakfast и американецът GRiZ, който е смятан за една от тазгодишните сензации на световната музикална сцена.

NightLive ще се проведе в "Студио Орфей” на 20-и февруари, а в края на статията може да разберете как да се сдобиете с билет за събитието.

Запознайте се обаче първо с двете банди, които ще ви накарат да танцувате, сякаш никой не гледа…

Moonlight Breakfast
Тяхната музика не се съобразява с границите на различните стилове. Бандата експериментира смело и всяка песен е с различно, но приятно звучене.

Спечелете двоен билет за партито на февруари!

Често се случва Moonlight Breakfast да бъдат сравнявани с Parov Stelar и Belleruche, но румънците притежават собствен почерк и създават свой уникален микс от соул, електро, бийт, ню джаз и суинг. Може да чуете части от дебютния им албум още сега:

GRiZ
Още с първите тонове на неговите тракове става ясно, че е настъпило време за танци! GRiZ е едва на 24 години, но създава завладяваща музика - чуете ли го, ще искате още и още.

Спечелете двоен билет за партито на февруари!

Музикантът свири на саксофон, като така придава още по-танцувално и свежо звучене на своите песни. Ако държите на конкретната класификация, неговият жанр е по-скоро "електро-соул”, но нашият съвет е направо да си пуснете нещо негово.

Jenite.bg съвместно с EventEase организираме игра, в която може да спечелите една от двете двойни покани за NightLive. От днес, 3 февруари до неделя, 8 февруари, може да участвате в нея.

Трябва само да...

1. Харесате статията чрез Facebook профила си.

2. Споделите под статията като коментар през Facebook профила си отговор на следния въпрос:

Коя е любимата ви песен на всяка от двете банди - Moonlight Breakfast и GRiZ?

Чуйте нещо ново и участвайте в нашата игра! Имената на печелившите ще бъдат обявени на 9 февруари 2015 г.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay