Бивша танцьорка от The Pussycat Dolls: "Групата беше параван за проституция!"

Бивша танцьорка от The Pussycat Dolls: "Групата беше параван за проституция!"

Бивша танцьорка от The Pussycat Dolls твърди, че групата е била създадена като фасада за проституция. Кая Джоунс, която е част от групата от 2003 до 2004 г., направи тези сензационни разкрития в платформата X.

Тя сподели, че не е успяла да се приспособи към другите момичета, които били инструктирани, че "трябва да правят всичко", което им се каже, включително да участват в сексуални дейности с определени лица. Джоунс в крайна сметка решава да напусне групата и да преследва самостоятелна кариера като певица.

Тя твърди, че е подала сигнал за злоупотребите през 2017 г., но никой не ѝ е повярвал. Джоунс смята, че групата е била манипулирана и експлоатирана за финансова печалба, като самите те са получавали само минимално заплащане, докато основателите и звукозаписната компания са прибирали лъвския пай от приходите.

Кая Джоунс разкри, че е изпитала натиск и заплахи да запази мълчание относно случващото се в групата, но тя и нейните колеги членове са успели да преодолеят тези пречки и да продължат кариерите си. Тя завърши изявлението си, като заяви, че всяка една от тях е била жертва на насилие и призова другите да говорят открито срещу подобни злоупотреби.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay