Бионсе за Dazed and Confused

Бионсе и караваната

Няма как да не симпатизираш на толкова талантлив и лъчезарен човек като Бионсе. Доказала се като един от най-впечатляващите поп изпълнители на десетилието, 29-годишната звезда отново зашеметява... този път с новите си снимки, направени от Sharif Hamza.

 

Фотосите на Ноулс са създадени за юлския брой на списание Dazed and Confused, а на тях Би носи тоалети на Tom Ford, Givenchy, Yves Saint Laurent, Haider Ackermann, Marc Jacobs и Gareth Pugh. Основната концепция на фотосесията представя дивата на фона на безлюдната селска пустош. Виждаме едно изоставено и занемарено място, раждясала каравана и търкалящи се боклуци по земята. А там единственото хубаво нещо е Бионсе, със сладолед в ръка и вледеняващо уверен поглед. Наистина успява да зашемети и обърка /daze and confuse/.

 

 

2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 14.06.2011|16:32
Бионсе е красива, секси и изключителна жена. В каквато и роля да я видим винаги е неотразима и неповторима. Фотосесията е различна и уникална. Тук можете да видите и бекстейдж видеото: http://www.youtube.com/watch?v=kYWI__ozSrA.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay