Бляскави кичури: Бихте ли изпробвали най-новия тренд в прическите?

Приключихме с гирляндите и май решихме да пренесем блясъка в косите си. Напоследък се  чудим с какво ново да блеснем и май току-що открихме идеалния начин.

Най-новата тенденция в прическите, която стана вирусна, бляскавите кичури за коса. С над 100 милиона гледания в TikTok, плюс голяма подкрепа от знаменитости, това изглежда ще бъде тенденцията на годината. Намираме много логика в това, особено, след като споделихме с вас, че през 2022 г. модата в прическите се основава на нестандартните и смелите решения. Честно ще си го признаем - много ни допада! Ето всичко, което трябва да знаете.

Не се изненадваме, че тенденцията набра такава скорост в TikTok, защото тази платформа е посещавана предимно от млади хора. Точно, когато самите ние бяхме на такава възраст се възхищавахме на Бионсе, която се появяваше на сцената точно с такива кичури. И ето, че модата се завъртя в най-подходящия момент, за да изпробваме тази визия, докато все още подхожда на възрастта ни... Почти...

Бляскави кичури: Бихте ли изпробвали най-новия тренд в прическите?

В наши дни тенденцията с блестящите кичури периодично се възражда, благодарение на личности като Кейти Пери и различни инфлуенсъри в социалните мрежи. Но защо именно TikTok? Вероятно, защото тийнейджърите обожават онази ера, а същевременно трендът е толкова лесен за изпълнение, че е престъпление да не се изпробва.

Кичурите се прилагат без особено усилие и подхожда на всякакви прически от разпуснати коси до ситни плитки. Просто вмъкнете кичура в плитката си от корена, за да внесете доза блясък в своята визия.

Но как се поставят?

Има два метода на приложение. Първият вариант представлява прикрепване на единичен кичур към малка част от косата, докато вторият вариант включва използването на малки мъниста, които прикрепят кичура към косата.
И двете техники на нанасяне са лесни за поддържане, но въпреки че методът с една нишка е по-лесен, той пада по-бързо, докато техниката с мънистата може да издържи дори едно измиване на косата!

 

 

Всичко зависи от това какъв резултат търсите. Най-важното е при всяко нанасяне да се уверите, че бляскавият кичур е топлоустойчив, за да не се разтопи, ако се опитате да го оформите със стилизиращ инструмент. Намерихме такива кичури в Amazon за по-малко от 10 долара.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay