Реклама с Дженифър Анистън завладя интернет пространството

Секс видео ли е видеото на Анистън?

Всеки продукт с лика на Дженифър Анистън би се радвал на голям интерес от страна на почитателите на златокосата "приятелка". Сигурни сме, че тя би могла да ни продаде абсолютно всичко, но рекламата на минерална вода Smart Water се превърна в тотален хит.

 

Не! Водата, която пие Джен не е от извора на вечната младост. Просто видеото е озаглавено "Jen Aniston's Sex Tape" и... разказва за опита на актрисата да участва в реклама, която да бъде видяна от възможно най-много хора и да получи колкото се може повече клика на мишката. Е, браво, Джен – ти успя! 

 

"Не мога само да ви кажа, че Smart Water е най-"умната" и най-вкусната вода, която съществува. Трябва да направя видео, очевидно, което да се разпространява като вирус" обяснява шеговито актрисата.

 

В рекламата участва Keenan момчето, болно от рядко генетично заболяване, което покори YouTube, както и много сладки кученца, защото видеата с животни често стават много популярни. Покрай Анистън танцуват и сладки бебета, които, както се оказва, също са доста гледани в мрежата. На лентата присъства и пухкав мъж, който плаче гледайки дъгата – също един от най-гледаните клипове в YouTube.

 

В един момент към Анистън се приближава мъж, който твърди, че е влюбен в нея, а тя безмилостно го рита между краката и му казва: "Извинявай. Това си заслужаваше 100 000 клика на мишката."

 

На края на видеото 42-годишната Дженифър показва и колко секси може да бъде, докато пие водата с марка Smart Water.

Гледайте рекламата. Категорични сме: няма да съжалявате!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay