Големият сватбен въпрос: какъв да бъде първият танц?

Планирахте сватбата. А танца?

Напоследък сватбените традиции съвсем не са това, което са били десетилетия наред. И за тези, които не са традиционалисти и искат по-различна сватба - на плажа, във въздуха, под водата - има всякакви предложения и съвети. Но какво да правят онези, които въпреки всички новости искат да имат хубава, пищна и традиционна сватба с всичките ѝ прилежащи ритуали и прочее?

Ще се опитаме да решим един голям въпрос на сватбата - какъв да бъде първият ви брачен танц.
За успокоение на тези, които нямат никаква идея какво да изтанцуват и най-вече - как да го направят - има уроци и школи по танци, които предлагат специално обучение за младоженци. Обикновено двойките се насочват към блус, но напоследък сякаш все по-често избират и по-тежките и изискващи специални умения видове - танго, валс и други от латиноамериканската школа.

Само от вас зависи дали ще подходите стриктно, както повелява канона. Ние, обаче, ви препоръчваме да бъдете естествени и спокойно да потанцувате с любимия си мъж на песен, която истински обичате и двамата. Това трябва да е първото и най-важно условие, когато давате списъка със сватбени задачи на организаторите.

Ако все пак ви е по-трудно при наличието на пълна свобода и предпочитате да ви бъде дадена насока, ето някои от песните, които са сред най-предпочитаните сватбени парчета. Сред българските това са вечната "Огън от любов" на Васил Найденов и Силвия Кацарова или нейното солово парче от 1987 г. "Дъжд". "Светът е за двама" на Орлин Горанова също звучи точно толкова непреходно, няма как да не признаем.

Ето още малко жокери: "Can't Take My Eyes Off You” – Frankie Valli или така познатата у нас песен на "Море от любов", "I want to spend my lifetime with you” – Mark Anthony & Tina Arena, "Endless Love” на Lionel Richie, "It must have been love” на скоро гостуващите у нас Roxette, тоталната класика на Уитни Хюстън "I will always love you".

Каквото и да си говорим, най-важното за песента и първия сватбен танц е чувството, което те ще оставят у вас. Не е важно каква са - родни или чужди, разбираеми, познати или тотално неизвестни - важно е как ще разположите не само телата, но и душите си. Затова, не забравяйте, че това е вашият ден и единственото, което има значение е да отпразнувате любовта си.

0 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay