Сватбената рокля на Кейт Мос ще е на Джон Галиано

Кейт Мос ще сияе в сватбена рокля на Джон Галиано

Сватбената рокля на Кейт Мос ще е на Джон Галиано

Докато името на дизайнера, който ще направи така одумваната сватбена рокля на Кейт Мидълтън, все още се пази в свещена тайна, една друга небезизвестна Кейт свободно и без много преговори направи признание пред британската медия Telegraph.

 

Официално:

 

В сватбения си ден Кейт Мос ще бъде облечена с рокля, направена от близкия ѝ приятел Джон Галиано.

 

На официалната вечеря на " Topshop" по време на Седмицата на модата в Лондон, известният модел радостно разкри детайлите около сватбеното си облекло. И макар че влиятелната модна персона Вивиан Уестууд спекулираше с медиите, като предположи, че Мос ще направи сама роклята си, то бъдещата съпруга на Джейми Хинс категорично отрече.

 

"Тя вече има собствена модна марка и има познания в модата. Знае какво прави, няма нужда от моята помощ." са думите на Уестууд пред Daily Mail.

 

Супер моделът наистина се справя страхотно като дизайнер, но за важния ден от живота си е решила да се остави в ръцете на ексцентрика Галиано, който е главен дизайнер на " Dior" от години. Двамата са близки от началото на модната кариера на Мос и често прекарват приятно време заедно, като съвсем скоро отпразнуваха договора ѝ като рекламно лице на червилата "Dior Addict" в Париж.

 

Втората голяма британска сватба е предвидена за 2-ри юли, когато Кейт Мос и Джейми Хинс, фронтмен на "The Kills” ще сключат брак на неизвестно все още място.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay