Две съпруги, един мъж, един профил във Facebook

Снимки във Facebook уличиха двуженец

Две съпруги, един мъж, един профил във Facebook

Едно предупреждение към кандидат-двуженците - ако сте качили във Facebook снимки от втората си сватба, гледайте да се уверете, че първата ви жена не може да ги види.

 

Защото точно това е направил Ричард Бартън от Гранд Рапидс, Мичиган и сега е в ареста, съобщи mashable.com.

 

34-годишният Бартън от години е разделен с първата си съпруга, Адина Куарто. Двойката, която има шестгодишен син, е обсъждала възможността да се разведе, но нито една от страните не е предприела необходимите стъпки.

 

Както Куарто е споделила пред Grand Rapids Press: "Той ми каза, че просто иска да игнорира ситуацията и да се преструва, че не съществувам".

 

Междувременно обаче, през 2010 г., Бартън се сгодява за жена, която си мисли, че той е разведен. Скоро след това той сключва брак с нея и публикува снимките от сватбата в профила си във Facebook, като преди това премахва първата си съпруга от списъка с приятели.

 

За нещастие на Бартън обаче той така и не коригира настройките за поверителност на снимките, за да не позволи да бъдат гледани от първата му съпруга. Въпреки, че тя и Бартън вече не са приятели във Facebook, Куарто е можела да види снимките от плажната сватба.

 

След няколко месеца чакане и без документ за развод Куарто направила единственото нещо, което ѝ оставало: обадила се на полицията. Бартън е бил арестуван в сряда.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay