Ева Мендес се бунтува срещу брака

Ева Мендес мисли, че бракът е скучен

Ева Мендес се бунтува срещу брака

Ева Мендес смята, че бракът не е задължителен, а обществото се опитва да го направи. Актрисата нарече святата институция "много стара традиция".

 

Въпреки че Мендес излиза с перуанския режисьор Джордж Аугусто, вече доста дълго време, тя твърди че не е почувствала нуждата да се жени, и смята че хората в днешно време го правят, защото това се очаква от тях.

 

"Просто не мисля, че бракът е задължителен, или поне не толкова, колкото обществото налага, че е.

 

Нямам негативно мнение за него. Просто мисля, че това е много стара традиция и ако се замислим какво всъщност символизира той... няма нищо общо с причината, поради която ние се женим днес."

 

37-годишната красавица изказа безразличието си към брачния съюз, след което го нарече "скучно" и разкри, че не чувства никакъв натиск, че скоро трябва да става майка.

 

"Не знам дали искам да имам деца, но идеята за брак ми звучи много скучна, ако трябва да бъда честна."

 

Ева настоя, че всъщност е романтичка и обича да оди по сватбите на приятели, но изпитва тръпка от отказа тя да се омъжи, защото по този начин се чувства като бунтарка.

 

"Аз съм много романтична, но сякаш в мен спи малка бунтовничка, която е анти-общоприетото. Това просто е още едно забавно нещо, срещу което мога да се бунтувам."

2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 27.04.2011|15:48
"Стара традиция" е за нея, но не и за мен. Когато двама души се обичат, не виждам нищо лошо в това да сключат брак. Който не иска да не се жени, не е задължително. Но чак да го налага обществото, мисля че е прекалено да се каже. Все пак вече живеем в 21 век и колкото е нормално да не се сключва брак, толкова е нормално и да се сключва.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay