Менделсон за Анистън и Клуни?

Менделсон за Анистън и Клуни?

Менделсон за Анистън и Клуни?

Дженифър Анистън, която заедно с Деми Мур ще режисира филм за рака на гърдата, се пошегува, че може би трябва да мине под венчилото с Джордж Клуни, тъй като и двамата са най-известните неженени звезди в Холивуд.

 

Звездата от "Жена назаем" е отегчена до такава степен от безкрайните спекулации около любовния й живот, че обмисля дали да не предложи брак на най-известния ерген в киноиндустрията, който между другото е и близък приятел на бившия ѝ съпруг Брад Пит.

 

"Може би скоро ще звънна на Джордж и ще му кажа: "Скъпи, дай да ти стана невеста и да си направим деца!"Определено трябва да излезем на обяд с Джордж и да измислим как да сложим край на всичко това." споделя актрисата пред американските таблоиди.

 

В момента актьорът от "Американецът" обаче е обвързан с италианската манекенка Елизабета Каналис, докато Анистън не се среща с никого. Въпреки това 42-годишната "приятелка" не отрича, че в бъдеще може да мине под венчилото отново, ако срещне правилния човек.

 

Пред Red magazine Дженифър заяви по-рано този месец: "Човек трябва да постигне баланс в живота. Също така трябва да има своя любов: това, което го вдъхновява и вълнува, когато се събуди сутринта".

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay