Най-възрастните младоженци ви съветват

Съвети от едни влюбени с много опит

Най-възрастните младоженци ви съветват

Най-старите младоженци на света дадоха първото си интервю след венчавката си през месец март и споделиха ценни съвети за щастлив брак пред таблоида "Дейли мейл", научихме от БТА.

 

100-годишният Форест Лънсуей и 93-годишната му съпруга Роуз съветват всички женени да следват техния пример и редовно да танцуват в балните зали. Да бъдат търпеливи, да се опознават с всеки изминал ден и никога да не си спестяват думичките "Обичам те!" .

 

"Свалката" на Форест и Роуз продължила цели 28 години. Те се запознали в балната зала, но Роуз тогава казала на кандидата си, че никога няма да се омъжи за него. Упоритият господин Лънсуей не изгубил нито кураж, нито търпение, и след почти три десетилетия успял да получи ръката на любимата.

 

Двамата сключиха граждански брак на 19 март 2011 година на стотния рожден ден на младоженеца, припомня вестникът. Двойката кандидатства за нов рекорд на Гинес за новобрачни с обща възраст 193 години.

 

Форест и Роуз съветват читателите на вестника никога да не се отказват от дребните удоволствия на живота и да не слушат прекомерно съветите на лекарите. Най-старите младоженци редовно си пийват вино, а господин Лънсуей обръщал някоя и друга чашка уиски с приятели. Щастливото семейство планира някои важни неща до края на живота. Едното от тях е екскурзия с каяк в Аляска, а другото - романтичен поход по бреговете на Калифорния.

9 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 05.05.2011|15:30
Браво на тях! Да им завиди човек :) На тези години да сключиш брак, не е често срещано! "Щастливото семейство планира някои важни неща до края на живота. Едното от тях е екскурзия с каяк в Аляска, а другото - романтичен поход по бреговете на Калифорния." Интересни желания, пожелавам им искрено това да им се случи възможно най-скоро и да бъдат много, много щастливи.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay