Първо намери себе си, след това булченската рокля

Урок по щастие

Първо намери себе си, след това булченската рокля

Всяка жена е отделна вселена - уникална и специална по свой начин. Всяка има собствени желания, цели и стремежи, които смята да постигне според разбиранията си за света.

Трудно е да се повярва, че въпреки това колко сме различни една от друга, има нещо универсално, коeто всяка от нас трябва да научи преди да вземе едно от най-важните решения в живота си и да каже "Да, ще се омъжа за теб."

Питате се какво е толкова важно?

Ами щастието. Умението да бъдем щастливи по отделно, сами със себе си. Знанието какво желаем и търсим и как искаме да го постигнем, какво мразим, какво ни кара да се усмихваме и какво да плачем. Трудно е да познаваме себе си - няма кой да ни научи как, да ни даде ръководство, стъпки, които да следваме, за да достигнем до собствената си същност. Но какво може да е по-важно от това? Как можем да очакваме някой друг да ни направи щастливи, ако сами не знаем как?

Всичко това, казано в едно изречение може би би звучало така: всяка жена трябва да се научи сама да бъде щастлива, преди да открие щастието с някой друг. Затова, дами, преди да кажете заветното "да", дори преди да заживеете под един покрив с половинката си, отделете време за самите себе си, експериментирайте, търсете, опитвайте, докато не откриете най-важното - това което ви кара сутрин да се будите с усмивка.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay