Бритни Спиърс и Елтън Джон с обща песен

Защо Спиърс изтри акаунта си в Instagram?

Бритни Спиърс и Елтън Джон с обща песен

Бритни Спиърс отново е извън Instagram. Певицата внезапно изтри акаунта си, след като публикува кратък тийзър на новата си песен с Елтън Джон "Hold Me Closer".

Спиърс сподели клипа на песента вчера като Billboard съобщи, че във фрагмента могат да се чуят гласовете на Спиърс и Джон, пеещи хита 1992 г. "The One" в клубен ритъм.

"Благодаря на @eltonjohn, че публикува моята снимка на бебето!!! Повечето хора казват, че е СЛАДЪК … със сигурност е!!!" написа тя, позовавайки се на обложката на сингъла, която включва ретроспективни снимки на Спиърс и Джон като деца.

Спиърс се пошегува, че ще разпалят страстите като покани кралица Елизабет и това сътрудничество би подобрило годината ѝ.

"Повече от фонов певец, скъпа", написа Елтън Джон. "Нямам търпение всички да чуят върху какво сме работили!".

Въпреки че не е ясно защо Спиърс изтри акаунта си в Instagram, след като разкри тийзъра, но сподели за музикалното сътрудничество в своя Twitter акаунт.

‘’

"Hold Me Closer" излезе на 26 август и всъщност е първата песен на Спиърс след края на 13-годишното ѝ консерваторство (което беше прекратено в края на миналата година). Последният ѝ албум, Glory, дебютира през 2016 г.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay