Бритни Спиърс си закупи имение за 11 милиона и изтри своя Instagram профил

Бритни Спиърс си закупи имение за 11 милиона и изтри своя Instagram профил

Бритни Спиърс и Сам Асгари са официално женени и просто ей така решиха да се преместят в гигантско имение в Калабасас на стойност над 11 милиона долара. Entertainment Tonight потвърди новината и според списъка на Coldwell Banker това място има следните екстри:

- полилеи по поръчка

- 10-метрови тавани

- фонтани

- басейн с плочки

- ръчно издълбани дървени акценти

- огромна кухня

- домашно кино

- фитнес зала за игри

- къща за гости

- мивка за домашни любимци

- 9 бани

Най-голямата изненада е, че имението се намира близо до дома на бившия съпруг на Бритни Кевин Федърлайн и ако се чудите как се чувства той от тази ситуация, очевидно е леко изненадан.

"Кевин беше изненадан, че в цяла Калифорния, сред всички имоти в продажба Бритни и Сам решиха да изберат същия, в който живее Кевин", казва източник пред Entertainment Tonight.

Все още не е ясно кога Бритни и Сам ще се преместят в новия си дом, но до миналата седмица те все още живееха в предишния имот на Бритни, където се състоя и сватбата им. В публикация, разказваща за големия си ден, Бритни благодари на екипа, който декорира дома ѝ и го описа като замък от мечти.

Броени дни след сватбата със Сам Асгари Бритни реши да изтрие своя профил в Instagram, а причината все още остава неясна. От четвъртък насам акаунтът не може д бъде открит и не се знае дали ще го видим отново. Това не е първият път, в който Спиърс си взима почивка от социалните мрежи, но фенове предполагат, че този път това е знак за злощастни събития след сватбата. Надяваме се, че това не е така, а Бритни просто иска да се наслади на първите мигове от брака си без да бъде разсейвана от Instagram и безбройните коментари и съобщения от фенове.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay