Семейство Бекъм са сред специалните гости на сватбата на годината

Виктория и Дейвид ще гостуват на кралската сватба

Семейство Бекъм са сред специалните гости на сватбата на годината

Дейвид и Вики са официално поканени на сватбата на Кейт Мидълтън и принц Уилям, потвърди самата Виктория Бекъм. "Радвам се, че сме поканени. Мисля, че и двамата ще отидем", заяви бившето Spice момиче, което вече е сред най-почитаните дизайнери в света.

Световните медии коментират притесненията на Виктория, която след четири месеца очаква четвъртото си дете. Дълго чаканото момиченце трябва да се появи на бял свят през лятото, което означава, че на 29 април, когато е планирана кралската сватба, тя ще бъде в напреднала бременност.

Имайки предвид, че в момента госпожа Бекъм е в петия месец, но това по нищо не личи върху тялото й, гостуването на сватбата едва ли ще бъде проблем за звездното семейство. Въпреки че с крехката си физика Вики изобщо не дава вид на бъдеща майка, очевидно с хормоните й и емоционалното й състояние положението е по-различно.

Тя неведнъж споделя пред медиите, че се чувства много лабилна и емоционална и постоянно мени мнението си. Въпросът, който си задават всички е дали пък няма да откаже поканата от Уестминстърското абатство в Лондон. За сега обаче, нежната половинка на семейството твърдо е заявила, че и двамата със съпруга й ще пътуват до Лондон за събитието на годината.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay