Бюти съветите на Зори: Уроци по красота директно от Холивуд

Как най-известните дами от света на шоубизнеса поддържат безупречната си красота?

Бюти съветите на Зори: Уроци по красота директно от Холивуд

Здравейте, мили дами!

Днес ще ви споделя няколко съвета от добре познати холивудски красавици, които са достатъчно щедри да споделят публично тайните си за безупречен външен вид. Ето кои са те.

Дженифър Анистън
Първото нещо, което прави актрисата, след като се събуди, е да изпие чаша топла вода с лимон, която е страхотно средство за детокс и топене на мазнини. След това закусва здравословно с пълнозърнест хляб, яйца и авокадо и отива на фитнес. На ден пие поне по два литра вода - изключително важно условие за хидратацията на кожата.

Бюти съветите на Зори: Уроци по красота директно от Холивуд

За грижата по време на дълъг полет (или стресова ситуация): Винаги почиства лицето си от грим и мръсотия, натрупала се през деня от околната среда. Мокри кърпички, напоени с лосион за премахване на грим, са най-добрата опция в подобни ситуации - лесно и бързо! Ключова стъпка е използването на спрей с термална вода. Той успокоява кожата, като осигурява постоянна хидратация. Използва го всеки път, когато почувства, че лицето ѝ се нуждае от доза свежест. Завършва с хидратиращ крем и ако пътуването е наистина дълго - подхранваща маска.

Джесика Алба

Бюти съветите на Зори: Уроци по красота директно от Холивуд

Всяка сутрин и вечер тя прави едно и също - почиства лицето си, нанася хидратиращ крем за лице и очен контур. Вечер нанася нощен крем и есенциални масла там, където кожата е по-суха. За предпазване от слънчевите лъчи Джесика използва защитни кремове от френската козметика, които можете на намерите в аптеките. 50-ти фактор с UVA и UVB защита е задължителен през лятото.

За красивата коса: нанася често балсам без отмиване и когато има време - дълбоко подхранваща маска. През лятото балсамът със защитен фактор предпазва краищата от изсушаване.

За сияйна кожа: Джесика твърди, че основното условие е добрият сън и хидратацията, както и движението, било то разходка, джогинг, фитнес или танци. Опитайте се да си осигурите вътрешен баланс, който несъмнено се отразява и на външния вид. Намалете стреса до минимум със спорт и здравословна храна, която ще ви даде повече енергия да се борите с ежедневните задължения. И прекарвайте повече време с приятели на чаша вино и голямо количество смях и добро настроение.

Оливия Палермо

Бюти съветите на Зори: Уроци по красота директно от Холивуд

За маникюра и педикюра: Оливия казва, че използва лак за нокти, още във времето преди да тръгне на училище, като вдъхновението ѝ идва от майка ѝ, която винаги носи червено. Тя също го предпочита и правилото е един цвят лак за нокти за маникюр и педикюр. Намира го за по-стилно. Също така не носи френски маникюр, по-скоро семпъл бежов лак, който никога не излиза от мода.

Бехати Принслу

Бюти съветите на Зори: Уроци по красота директно от Холивуд

За това как поддържа отлична форма, моделът казва, че генетиката определено играе голяма роля, но всеки от нас трябва да полага и допълнителни усилия. Бехати се храни здравословно, но не е безгрешна – много обича да хапва чипс. Любимото ѝ нещо е студеният зелен чай. А когато прекали с партитата и коктейлите, съветът ѝ е студен душ и час във фитнеса.

Джиджи Хадид
За съветите, научени от мама, моделът казва, че майка ѝ винаги я е съветвала да слага паста за зъби върху пъпките, за да ги изсуши и премахне.

За перфектните крака: на важни събития или когато краката ѝ са изложени на показ, Джиджи използва лосион с перлени частици, за да придаде блясък и светлина върху точните места. Кожата е сияйна, изглежда по-хидратирана, стегната и малките недостатъци, като капиляри, белези и целулит, оптически изчезват.

Надявам се да ви е било интересно и вие самите да сте научили нещо ново. Пожелавам ви прекрасна седмица! До следващия път!

С любов,
Зори.

Бюти съветите на Зори: Уроци по красота директно от Холивуд За автора: 

Зорница Иванова е гримьор, фотограф и автор на моден блог. 

Може да следите проектите ѝ, както и статиите ѝ за красота, мода и лайфстайл на www.zoriart.com и на фейсбук страницата https://www.facebook.com/Z

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay