Вижте Михаела Маринова след пластичните операции

Вижте Михаела Маринова след пластичните операции

Михаела Маринова е обичана българска певица, която набра популярност след участието си в X-Factor пред няколко години. След финала на предаването тя бързо се превърна в една от най-успешните изпълнителки у нас с хитове като "Стъпка напред", "Листата падат" и "Сериал". На по-късен етап тя покори и сцените да "Маскираният певец" и "Като две капки вода".

Доскоро Михаела бе и една от изпълнителките, които не бяха минавали под ножа и гордо демонстрираха естествената си красота. За добро или за лошо и тя премина към тунингованите знаменитости като коригира своя нос и устни. Разбрахме за промяната от нейните последни снимки в социалните мрежи, на които Михаела определено изглежда променена.

Бихме казали, че корекциите не са особено драстични и въпреки тях Михаела е успяла да съхрани естествената си визия. Реакциите на феновете ѝ в социалните мрежи са положителни и изразяват възхищение към външния вид на младата певица.

Почитатели на певицата подозират, че пластичните корекции са продиктувани от скорошна раздяла с футболиста Александър Дюлгеров, с когото доскор имаш връзка.

Вижте Михаела Маринова след пластичните операции

1 5
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay