"О-о-о не!" си мисли той, когато...

Прочети и си забрани!

"О-о-о не!" си мисли той, когато...

Има неща, които вашите любими мъже не харесват. Било то домашния пеньоар, подарък от мама или начинът, по който се обръщате към кучето му. За съжаление са малко тези, които ще застанат пред партньорката си и с ръка на сърцето ще си признаят какво точно ги влудява. По-вероятно е да се допитате до приятелки, очевидни статистики или пък телевизионни сапунки, които не винаги са актуални в случая.

 

За да ви въведем малко по-навътре в мъжкото съзнание, страхове и желания, решихме да ви покажем топ 3 на евентуалните мъжки дразнители. Те не важат за всяка една връзка, но са често срещани при много представители на силния пол. Така че прочетете и... внимавайте как се държите в бъдеще.

 

Номер 1: Жените се държат страхотно, когато желаят да съблазнят някого. И тогава изведнъж, хоп, настъпва промяната.

 

Изглежда мъжете не си падат по прекалените откровения. Когато са в началото на връзката си те забелязват, че приятелките им са мили и грижовни. Мине ли определен период обаче, сякаш нищо вече не е същото. Рошавата и секси коса се е превърнала в обвита с ролки, а небрежният грим в омазано с крем лице. Естествено, че е нужно време на принцесата, за да се превърне в такава, но това което не е нужно е мъжете да са очевидци на процеса. В противен случай някои от тях се чувстват леко прецакани, че вече не са с мацката, с която са били в началото.

 

Номер 2: Липсва им достатъчно свобода

Понякога жените несъзнателно ограничават своя партньор. Купища въпроси, много обаждания и двойно повече желания за съвместни действия. Такива сме си ние влюбените дами. Но трябва да се замислите – мъж, който до скоро се е лутал като свободен индивид, и е имал пълната свобода да прави каквото си пожелае. Тънка е границата между неговото лично пространство и това да се натрапваш в него, превръщайки се в обсебена лунатичка.

Още един съвет: мъжете обичат да преследват. Играта на котка и мишка си е вечната класика в любовните взаимоотношения. Така че... превъплъти се в малкото бягащо създание.

 

Номер 3: Жените говорят с недомлъвки и често остават неразбрани.

Силата на мъжете определено не е в отгатването на женските изказвания. "Прекалено много работиш", носи посланието "Искам да се виждаме по-често", но кой да ти каже. Макар за нас жените тези игри на думи да са любими, то за нашите силни половинки са задачи с повишена трудност. Съветваме ви: опитайте се да казвате точно това, което ви е на ум. Точно, кратко и ясно, за да бъде разбрано, както искате.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay