Страстта на жената минава през кухнята

Скъпи, да се развихрим в кухнята!

Страстта на жената минава през кухнята

След много разнообразни срещи, страстни нощи и всякакви приключения с любимия, идва време и на онези моменти в кухнята. Защото трябва да се яде, а освен това приготвянето на храната може да бъде адски забавно и секси.

Замисляли ли сте се за това колко много храната сближава хората? Така е и във връзките - когато двама влюбени обичат да прекарват време в кухнята, това може да се превърне в много готина игра, в която да се сближите още повече. Ако единият е идейното начало, а другият е добър в изпълнението - нещата се нареждат перфектно. И вече можете да се похвалите, че сте тандем.

Пазаруването и приготвянето на вечеря, например, си е чиста проба работа в екип. Това ще ви помогне много, за да разберете дали с любимия мъж нещата ще се получават лесно, когато трябва да " сте в партньорство". Като резултат, едно вкусно хапване би ви накарало да се гордеете със себе си и още по-хубаво - един с друг.

Редно е да отбележим и един много важен момент - страстта в кухнята. От времето на бабите ни знаем, че любовта на мъжа минава през стомаха, а към ден днешен толкова мъже са запалени кулинари, че спокойно можем да си разменим ролите. Оставете го да ви приготви специална вечеря, а после му кажете "благодаря, прекрасен си" по най-женския начин. Смело, със съблазън и фантазия. В кухнята можете да се забавлявате не само докато се храните.

Включете в менюто си храни, които ще събудят подсъзнанието и страстта на партньора ви - морски дарове, ядки, свежи плодове, зелени подправки - после се огледайте за примамливи повърхности - плот, маса, а защо не и върху пухкавия килим, директно на пода...

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay