Как да забравиш незабравимия? Част- II

Как да забравиш незабравимия? Част- II

Как да забравиш незабравимия? Част- II

Той е влезнал под кожата ти, замъглил е съзнанието ти и упорито не иска да излезе от ума ти ... от години.

Спокойно!

Всяка жена има по един такъв "незабравим" мъж в живота си.

Следващите съвети ще ви помогнат да го оставите в миналото ... завинаги.

 

Продължение на част I ...

 

Помислете какво се обърка

 

Трябва ви вярна приятелка, която ви познава добре и е проследила отношенията с въпросния мъж, който се е забил като пиявица в сърцето ви.

Тя ще е обективната страна, която ще ви покаже как изглеждат нещата отстрани. Именно през нейните очи ще успеете да видите грешките, които сте допуснали. Общо взето имате нужда някой да ви изкрещи в лицето, че той е абсолютен нещастник (може и да не е толкова лошо момчето, но все пак) и е крайно време да осъзнаеш, че той просто не е твоят принц.

Твърде много жени се влюбват в неподходящи мъже ... и тук следва култовата и захаросана реплика "Ама тя любовта не пита".

Има знаци, които подсказват какво следва нататък, стига само да не си затваряте очите за тях и нямате оправдание да го правите, освен ако не сте на 15г. Ако сте от мацките, които смятат, че едно от най-важните неща в една връзка е да прекарваш възможно най-много време с любимия, например, то тогава защо си позволявате да се влюбвате все в работохолици?! Нека си признаем, доста често алармата, която ни казва "Бягай, този мъж не е за теб", остава пренебрегната ..., а после ридаем и страдаме защо нещата не са се получили. Така че, не натискай snooze, защото колкото по- дълго се самозаблуждавате, толкова по-болезнено става.

Репликата, която трябва да ти дойде като шамар и то произнесената от неговата уста е: " Аз не съм за теб" или още по- дразнещата " Аз не те заслужавам". Тук бягаш бързо, даже много бързо, абе трябва да станеш конкуренция на Ивет Лалова за най-бързата бяла жена на света.

 

Поставете себе си на първо масто

 

Мотивирайте се за нови преживявания, поставете си нови цели, а с тях и себе си на първо място. Променете прическата, отидете на екскурзия в Индия, но не пропускайте преди това да сте преживяли емоционално раздялата (виж част I). Много жени се "прераждат" след подобно изживяване, тъй като са се чувствали потискани и неоценени от вече бившата си половинка.

Приемете, че сте се отървали от тежък товар и сега имате възможност да "полетите" отново.

 

Накрая ще завърша с една будистка поговорка, която гласи " Болката е неизбежна. Страданието е по избор!"

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay