Готова ли е Риана за още деца?

Риана и партньорът ѝ A$AP Роки посрещнаха първото си дете през май тази година, но по всичко личи, че певицата мисли за разширяване на семейството. Анонимен източник разкрива пред Entertainment Tonight, че Риана винаги е мечтала бъде майка и няма търпение да има повече деца сте рапъра през следващите години.

"Риана и A$AP са толкова влюбени. Те с страхотен екип по отношение на родителството. Риана винаги е мечтала да бъде майка и много се гордее с това. Тя би се радвала да има повече деца с A$AP в бъдеще.",  добавя източникът.

Въпреки това, в момента, в живота на певицата се случват много неща. Освен, че отглежда детето си, което е по-малко от годинка, тя ръководи изключително популярна линия бельо и току-що завърши четвъртото си модно шоу за Savage X Fenty. Брандът Fenty beauty също процъфтява. Да не забравяме и това, че феновете непрекъснато настояват Риана да се върне в студиото и да издаде нов албум. Макар че все още няма изгледи това да се случи, тя издаде два саундтрака за "Черната пантера: Уаканда завинаги" на име "Lift Me Up" и "Born Again".

Наскоро беше обявено, че Риана ще бъде хедлайнер на шоуто на полувремето на Super Bowl през 2023 г., така че публиката поне ще я чуе да пее на живо много скоро.

"Риана е развълнувана от представянето си на Super Bowl. Тя се опитва да поддържа добра форма за голямото събитие.", казва източникът пред ET .

"Не мога да повярвам, че казах "да". Не мога да повярвам... в какво се забърках? Super Bowl е една от най-големите сцени в света. Мечтата на един артист е да бъде там, но е стресиращо. Искаш да го направиш правилно. Знаеш, че всички гледат. Това е предизвикателство, което бях готов да приема. Като нова майка нищо нямаше да ме измъкне от къщата, ако не беше това предизвикателство.", обяснява тя.

След това тя сподели малко за това какво е било ежедневното преживяване на майка и любимите ь мменти, в които вижда лицето на сина си рано сутрин.


0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay