„Breaking News“ на Майкъл Джексън или Майкъл Джексън в Breaking News

„Breaking News“ - Майкъл Джексън или не?

„Breaking News“ на Майкъл Джексън или Майкъл Джексън в Breaking News

 

Непознатата на публиката песен на Майкъл Джексън – „Breaking News“, която бе пусната в интернет от Сони Мюзик и Епик Рекърдс вчера, за пореден път предизвика много спорове и съмнения относно автентичността на гласа на изпълнителя, съобщава usatoday.com.

 

Звукозаписната компания Епик Рекърдс бе принудена да пусне комюнике, в което да потвърди автентичността на песента в изпълнение на покойния Майкъл Джексън.

 

„Резултатите от нашите проучвания и твърденията на хора, които са били в студиото заедно с Майкъл Джексън, ни дадоха сигурността, че става дума за неговия глас“, се казва в комюникето. Една от сестрите на Майкъл, Латоя, заяви в интернет сайта TMZ.com, че е слушала песента и това не прилича на гласа на брат й. Майката на Краля- Катрин Джаксън също изрази съмнения, че това е гласът на сина й.

 

Фенове също изразиха съмнения в коментарите си за песента на официалния сайт на поп идола www.michaeljackson.com, където песента е пусната за безплатно слушане в продължение на една седмица. „Breaking News“ е първият сингъл от първия посмъртен албум на Майкъл Джексън със скромното название „Michael“.

 

„Всички искат късче от Майкъл Джексън, журналистите дебнат действията и жестовете му. Те искат да ме видят да падам, защото съм Майкъл Джексън“, се казва в текста на песента.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay