Skunk Anansie на Spirit of Burgas

Skunk Anansie на Spirit of Burgas

Skunk Anansie на Spirit of Burgas

След Moby, Skunk Anansie и Deftones са двете нови имена от голямата световна музикална сцена, които потвърдиха участието си в Spirit of Burgas 2011, пише на официалния сайт на събитието – www.spiritofburgas.com.

 

Английската банда Skunk Anansie, които завладяха света със своя хит "Hedonism” в края на 20 век, ще се появят на Основната сцена на фестивала във вечерта на 13 август, събота. Те ще се представят непосредствено преди Moby. 

 

Той също ще зарадва публиката на фестивала през втората вечер на музикалното събитие, което ще разтърси Бургас за четвърта поредна година.

 

В последната фестивална вечер – на 14 август, отново на Основната сцена ще излезе калифорнийската банда Deftones. Те са основани през 1989г. в Сакраменто. Стилът на бандата е толкова алтернативен, че трудно може да бъде вкаран в каквито и да било рамки. През миналата година Deftones издадоха шестия си студиен албум "Diamond Eyes”. 

 

Очаква се скоро да бъдат обявени имената на още банди и изпълнители, които ще вземат участие в четвъртото издание на Spirit of Burgas.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 17.03.2011|16:49
йейййй! лудница ще е
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay