Неиздаван дует на Кърт Кобейн и Къртни Лав излезe наяве

Още от Кърт Кобейн и Къртни Лав

Неиздаван дует на Кърт Кобейн и Къртни Лав излезe наяве

Невиждани досега сцени на Къртни Лав и покойния ѝ съпруг Кърт Кобейн, фронтмен на култовата банда Nirvana, са част от нов документален филм. Въпреки че той не е посветен на родителите на гръндж музиката, нито на любовта на Кобейн към Къртни, вече прикова вниманието към себе си именно с кадрите на двойката, като най-любопитен е моментът, в който пеят тяхна песен, неиздавана до сега.

 

"Hit So Hard" разказва историята на Пати Шемъл - бившата барабанистка на групата на Къртни Лав Hole. Световната премиера на филма беше в началото на седмицата на фестивала "South By Southwest" в Остин, Тексас.

 

Филмът разказва историята на Шемъл и битката й с наркотичната зависимост. Обръща внимание на смъртта на Кърт Кобейн и на басистката на Hole Кристен Пфаф.

 

Освен интересни интервюта с Лав и бившите членове на Hole – Мелиса Ауф дер Маур и Ерик Ерландсън, във филма е включен и материал, в който Кърт и Къртни изпълняват песента "Stinking of You".

 

Очаква се на премиерата на филма в Ню Йорк на 28 март четиримата оригинални членове на Hole да се съберат за първи път от 13 години.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay