Нищо друго, освен музика

Southwick и Рут Колева ще ни подарят авторски парчета за Коледа

Ако обичате красивата и чувствена музика, то със сигурност сте се запознали с българските фънкари Southwick. Момчетата, които не могат да живеят без музика, ще зарадват феновете си малко преди Коледа със съвместен концерт с нежния глас на соул музиката у нас - Рут Колева.

Концертът ще се състои на 22 декември (четвъртък) в
Radio Cafe, където можем да чуем за пръв път и новото парче на Southwick и Рут - "Нищо друго". Песента очаквахме отдавна, имайки предвид многобройните общи изяви на изпълнителите, и огромната им любов към соул и фънк музиката. Парчето е по текст на Гери Турийска, а музиката и аранжиментът са на Божидар Василев - TromBobby. "Темата на брас секцията носи духа на Джеймс Браун”, разказват изпълнителите.

Специален
DJ сет ще представи и Algoriddim, който ще покаже на посетителите, че качествената музика е авторската. Самият той е композитор и продуцент, създава електронно-акустична музика, а работата му се отличава с автентичен стил.

Музиката е най-хубавият подарък, който освен на себе си, можем да подарим и на приятелите си. Затова ние ще бъдем в Radio Cafe
този четвъртък, за да поглезим сетивата си с красиви соул мелодии.

6 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay