Петък вечер във Voiceland

Групата пее благотворително и акапелно

Петък вечер във Voiceland

Четири момчета и две дами – това са гласовитите "жители" на Voiceland. Любовта към музиката ги събира през юли тази година и първият проект на формацията вече е налице. Нарича се Pop Tunes и ще се проведе довечера (25 ноември), от 19:30 часа, във фоайето на хотел "Арена ди Сердика". Входът е свободен, като с концерта си ентусиастите от Voiceland се надяват да информират хората и да мотивират подкрепата към инициативата на фондация И АЗ МОГА / I Can Too за създаване на Център за деца с аутизъм в град Пловдив. 

Voiceland са различни с това, че пеят единствено акапелно. Формата на изпълняваната музика се е получила като съвкупност от интересите и предпочитанията на всеки един от певците. Според тях пеенето без инструментален съпровод е изключително голямо предизвикателство, но предлага също така безкрайни възможности за постигане на различни звучности и ефекти. Тайната на постигнатото е, че точно това разнообразие им доставя огромно удоволствие. 

"Музикалната стойност на изпълнението не страда от липсата на инструментален съпровод. В състава имаме двама перкусионисти, който отговарят за вокалната ритъм секция в изпълненията ни, гласовете пък на останалите певци се претворяват от солисти в акомпанимент и този динамичен процес поддържа интереса на слушателите" - обясни Дарина от Voiceland. 

Ако имате желание да подкрепите първите стъпки на групата, както и благородната кауза, в която участва, заповядайте довечера в хотел "Арена ди Сердика"! Освен всичко останало, ще чуете авторски аранжименти на песните "I Wish" на Stevie Wonder и "All You Need is Love" на Beatles.

5 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay