Петъчен лайф - Орлин Павлов и маестро Живко Петров

"Чикаго" с Орлин Павлов в SLC

Утре, 14 януари, тийн идолът на българския поп - Орлин Павлов ще гостува на сцената на Sofia live club. Харизматичният бивш вокал на група Каффе ще си партнира с маестро Живко Петров, Веселин Веселинов – ЕКО и Митко Семов.

 

Лайфът започва след 23.00 часа, а репертоарът на Орлин ще включва най-новия му сингъл "Чикаго", първото му самостоятелно парче "Мечтаеш ли", както и импровизации и кавъри на добре познати любими песни.

 

През изминалото лято се появи дует на Орлин с ангелогласната Белослава - "Всяка година по същото време", но като цяло певецът вече се е насочил единствено към соло кариера.

Израснал в семейство на оперни певци, още от малък той се ориентира към музиката, а след осми клас го приемат в експериментална театрална паралелка и стартират певческите и танцувални изяви.
През 2002 година Орлин е поканен да стане вокал на група Каффе, а пикът на популярността на групата идва с първия й албум "Alone" и с победата на първия конкурс за българска песен на Евровизия през 2005 година.


След четири години с Каффе през 2006 година Орлин Павлов започна самостоятелна кариера. Първият му сингъл е "Мечтаеш ли", а по-късно записа песента "Обичай ме за 5 минути" и дуета със Светла Иванова "Сладка отрова". Участва на "Бургас и морето", а също така и в реалити предаването Dancing Stars, където срещна чаровната Яна и двамата станаха абсолютни фаворити на зрителите, крал и кралица на бала и спътници в живота.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay