Първото интервю на Анджелина Джоли за наша медия

Джоли даде интервю за българска медия

Първото интервю на Анджелина Джоли за наша медия

Екип на родната телевизия Канал 3 направи интервю с актрисата Анджелина Джоли и нейния колега, с когото представят новия си съвместен проект - Джак Блек. Това се случи на премиерата на филма "Кунг-фу панда" 2, която се състоя на първия ден от тазгодишния филмов фестивал в Кан.

Репортерката Деси Жаблянова е имала шанс да разговаря лично с актрисата и нейния екранен партньор, а от видеото личи колко позитивно и мило приемат нашата медия световните звезди. В началото на интервюто Анджелина Джоли дори прави комплимент на Деси за бижуто, което носи на врата си.

Въпреки очевидното и разбираемо притеснения на журналистката, разговорът преминал добре, а двамата актьори споделили много от опита си по заснемането на втората част от забавната лента. В по-лично откровение, Джоли разказала малко за това как се живее с Брад Пит и как в една връзка да заслужиш любовта на човека до теб.

Цялото видео може да гледате ексклузивно по телевизионния канал.

6 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 16.05.2011|16:50
Много ми е интересно, как точно журналистка от Канал 3 е взела това интервю, а не от БТВ или Нова например?! Поздравления за което, явно е доста трудно да се добереш до звезда от нейната величина. "Кунг-фу панда" 2 ще бъде доста интересен и дано скоро стигне до България, за да му се порадваме всички :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay