Сексуалната разкрепостеност зависи от музиката?

Слушам Nirvana и съм сексуално разкрепостена?

Има голяма вероятност да съществува връзка между музикалните предпочитания и желанието за секс на първа среща, сочи поредното проучване. Аз лично някак не мога да склоня да повярвам на твърдението, че хората се определят за "лесни", защото обичат вечната "Smells Like Teen Spirit” на Nirvana.

 

Въпросното проучване е изготвено от музикален сайт за запознанства, наречен Tastebuds.fm, който предлага на своите потребители партньори, според любимите им музикални стилове.

 

За да се стигне до желаните резултати, потребителите трябва да отговорят колко далеч са склонни да стигнат на първа среща. Вариантите пред тях са три: "само ще си поговорим", "може би една целувка" и "ще карам до края, ако атмосферата е подходяща".

 

Следващата стъпка е съпоставянето на отговорите с музикалните предпочитания на потребителите. Според крайните резултати средният фен на Coldplay не би склонил да си легне с непознат толкова бързо. Феновете на Nirvana пък се оказват най-разкрепостени и готови за нови преживявания.

 

От проучването става ясно, че "За" бързото сексуално изживяване са почитателите на:

1. Nirvana
2. Metallica
3. Linkin Park
4. Кание Уест
5. Gorillaz

 

"Не" на секса на първа среща казват феновете на:

1. Coldplay
2. Адел
3. Лейди Гага
4. Кейти Пери
5. Kings Of Leon

 

Според вас съществува ли наистина връзка между музикалните предпочитания и склонността да си легнеш с някого след първата вечеря? Умее ли музиката да "задейства" сексуалната разкрепостеност, или това е просто поредното интересно хрумване на група експериментатори?

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay