Соул и джаз легендата Sade с концерт в България!

Очакваме Sade с незабравимо шоу през ноември

Соул и джаз легендата Sade с концерт в България!

Богинята на соул музиката SADE ще зарадва нежните души на българските си фенове, съобщиха организаторите София Мюзик Ентърпрайсис. Концертът на соул кралицата на родна земя ще бъде част от европейското турне, в което са включени Германия, Швейцария, Дания и за първи път Финландия, Русия, Полша, Хърватска,Унгария и за наша радост България.

 

След дълго отсъствие в музикалните среди, SADE се завърна триумфално, с гръм и трясък. Участва в запомнящи се концерти в 21 града тази пролет и успя да събере над 150 000 души публика. Двучасовият сет лист, който е подготвила за шоуто си, изпраща публиката в едно магическо измерение - страстно изпълнени хитове, като Smooth operator’ , 'Soldier of love и Jezebel, нежно поднесени от магнетичната Шаде Аду, са само малка част от незабравимата програма.

 

Паметното събитие ще се проведе в новата "Арена София" на 26 ноември 2011г., с начало 20.00ч. Билетите ще бъдат на цени от 60 до 160лв. /предвидени са ВИП билети от 200лв./. Те могат да бъдат закупени онлайн в мрежата на www.ticketpro.bg, както и на касите на "Арена София" след 1-ви август.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 20.07.2011|12:13
йейййй!!! много добра вест :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay