Соул магьосницата Инди Зара

Певицата от Мароко ще омагьоса българската публика с музиката си

Соул магьосницата Инди Зара

Музиката на Инди Зара е нежна симбиоза между блус, джаз и соул. А ако за пръв път чувате екзотичното ѝ име, ще ви разкажем, че тя е 32-годишната певица, която завладя музикалния свят с нежния си глас и чувствени ритми, а на 16 ноември ще завладее и нас в зала 3 на НДК.

Родом Инди Зара е от Мароко, но животът я отвежда в Париж, където в момента се подвизава. Плод на любовта на французин и мароканка, новоизгряващата звезда говори седем езика, а в някои от парчетата си използва майчиния си берберски.

Соул магьосницата Инди Зара

New York Times посветява своята музикална рубрика на нея и достига до извода, че мароканката е новата Лесли Фейст. Но сравненията не свършват дотук. Пати Смит, Били Холидей, Нора Джоунс и Адел са само част от имената, с които нетипичният глас на Инди поражда асоциация.

Чувственият тембър на Зара ще се разнесе на българска земя за пръв път. Мароканката идва за концерта си на 16 ноември в зала 3 на НДК, част от музикалната ѝ обиколка, включваща САЩ, Канада и Бразилия. Билети могат да бъдат намерени в мрежите на eventim.bg на цени от 40 и 50лв.

6 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 28.11.2013|14:10
Страхотна е, истинска магьосница.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay