Театърът е свободен

"Яйца от свободни кокошки" - първият независим фест с 15 български представления

Театърът е свободен

Представленията са 15 и се провеждат в рамките на 5 дни, от 16 до 21 ноември. Стига да имаме желание, Фестивалът за свободен театър ще внесе емоции и цвят в часовете ни след работа.

Локациите, на които ще бъдат представени постановките, ще са 9, разпръснати из цяла София. Независими формации и артисти ще играят на различните сцени, обединени от мотото  "Яйца от свободни кокошки”. Защото светът се интересува единствено от политика и пари, а някои хора просто искат да ходят на театър и да се наслаждават на добра актьорска игра. Но често няма къде, или поне у нас е така, смятат повечето актьори.

В програмата на фестивала са включени спектакли от независимата българска театрална сцена от последните три години. Сред акцентите са вкючени "Праехидно” на Здрава Каменова и Гергана Димитрова, "Мъртвата Дагмар или малката кибритопродавачка” на Ида Даниел , "Хайди” на Александър Георгиев.

Къде, кога и с кого можете да видите на официалния сайт на фестивала, за да запълните няколко часа от ежедневието си със стойност.


4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay