Треска за Рут

Нашата Бионсе

Едно усмихнато и малко притеснително момиче с прелестен глас спечели доверието на журито на Евровизия, което класира нейната нова песен сред финалистите.

 

Парчето на Рут Колева се казва "Fever”, досущ като класиката на Пеги Лий, изпята  зашеметяващо десетилетия след това от  великолепната Бионсе. Не случайно и Рут е сравнявана с шоколадовата дива. Песента на госпожица Колева е в типичния нюйоркски закачлив стил и беше прослушана над 5000 пъти в интернет, само два часа след като се появи онлайн.

 

И вие можете да я чуете тук.

 

Младата надежда на българската сцена всъщност от около година се подвизава по-често на холандската, където с радост посреща приятелите си от България, докато междувременно работи върху нови проекти и дебютния си албум "Within Whispers”.

 

"Fever” е пилотно парче от албума.

 

По време на снимките за Евровизия Рут излезе на сцената с професионалните танцьори Рангел Спиров и Яна Акимова, както и с двете беквокалистки Жени и Гергана. Не ни се вярва, но тя беше сменила стрийт стила си с елегантна рокля на Gaudi. Това е втори опит на певицата да се представи на музикалната евро битка, за това силно стискаме палци този път да видим нашето момиче и на финала на конкурса!

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay