Шоуто на Balkan Beat Box не успя да стигне до своя край

Организаторите обещават компенсация в близкото бъдеще

Шоуто на Balkan Beat Box не успя да стигне до своя край

Балкански танци и приповдигнато настроение заляха Борисова градина снощи, когато се състоя партито на израелските свежари Balkan Beat Box.

Събитието се проведе в столичния клуб Pork Pie, където след 19.30ч започнаха да се събират весели тълпи, готови за едно незабравимо шоу. Бандата се появи с двучасово закъснение, когато публиката вече беше зажадняла да чуе циганските им ритми.

Партито стартира изключително силно, нямаше човек от тълпата в Маймунарника, който да остане безучастен към случващото се. Масови викове от удоволствие, луди танци и големи усмивки се разнасяха из пространството, докато
Balkan Beat Box изпълняваха своите хитове.

За съжаление обаче, както сме чували - прекалено хубаво не е на хубаво. Доказателство не закъсня, когато технически проблеми се появиха с основния озвучителен пулт, час след стартиране на шоуто. Концертът трябваше да бъде окончателно прекратен, защото дори резервният генератор не успя да възстанови необходимата мощност, за да захрани звука и инструментите на групата в минимални работни нива.

Организаторите обещават, че за да се реваншират на публиката скоро ще обявят нова дата за втория концерт на
Balkan Beat Box. Надяваме се този път неповторимото преживяване да стигне до край! Eventease Team съобщават още, че за всеки закупил билет, независимо дали на входа преди концерта или предварително, от понеделник (29.08.2011) до петък ( 02.09.2011), ще бъдат преиздадени безсрочни и безплатни билети (покани) за следващия концерт. Всичко това ще се случва в клуб Порк Пай, между 8:00 и 22:00 часа от 29-ти август до 2-ри септември.

Видео от снощи, което показва невероятната енергия на тълпата:


2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay