Музика за здраве

Благотворителен концерт в помощ на Милена, която пострада при нелепия инцидент с падналия балкон

Музика за здраве

Не може да не сте чули за поредния абсурд на централна столична улица, при който едно момче намери смъртта си, а две момичета пострадаха животозастрашаващо. Едната от тях все още се бори да живее и излезе от едномесечната кома, в която беше след като тонове бетон и железа се стовариха върху нея.

На 14 май, около 4 часа сутринта, докато се забавляват на ул. Неофит Рилски № 41 в София, от откъсналия се от сградата балкон на апартамента политат Щепан Хелезик, Милена Петрова и Радослава Топалова. Щепан никога повече не вижда слънцето. Двете момичета оцеляват, но Милена още се бори за живота си след множество операции. Предстоят й още сериозни интервенции, за които родителите й не могат да платят. Болезнено позната българска история за болката и абсурда на институциите.

И понеже все така се случва, че се сещаме за качулката след дъжда, не ни остава нищо друго освен да се опитаме да помогнем на това невинно момиче по възможно най-човешкия начин - като съберем средства, за да могат да й бъдат направени нужните последващи операции и тя да бъде здрава. Като всички нас.

С тази кауза са се заели четири български групи, които организират благотворителен концерт за Милена. Това са Rubikub, D2 и Gravity Co., както и певицата Рут Колева с нейната банда. Всички те ще бъдат на 22 юли в 22 часа в клуб Pork Pie (или още познат като бившия Маймунарник) и ще пеят и свирят за вас, но на най-вече за здравето и живота на Миленка. Входът ще бъде 10 лв., а всички средства ще постъпят директно в дарителската й сметка.

Ако не можете да дойдете в Борисовата градина, другият начин да помогнете е този:

 

BG12UBBS80021049734430 Милена Олегова Петрова

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 22.07.2011|08:47
Този инцидент е поредният абсурд, на който ставаме свидетели. Нека всички помогнем младото момиче да оздравее и да ѝ дадем възможност да осъществи мечтите си. В такива моменти всички се обединяваме, дано и днес това се случи.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay