Как да освежим визията си с минимално количество грим

Как да освежим визията си с минимално количество грим

Трябва да признаем, че обичаме да се гримираме и когато ни се отдаде възможност отваряме палитрите и се захващаме за работа. Но в забързаното всекидневие, покрай работните задачи и грижата за децата, често времето, което отделяме за външния си вид е ограничено. В тези случаи всяка от нас има нужда от изпитани техники, които осигуряват бързи, но качествени резултати, които озаряват лицето ни.

днес ще ви дадем няколко съвета, които ще ви помогнат да постигнете бърза всекидневна грим визия с помощта на минимално количество продукти. Тя е приложима дори в напечени ситуации, когато трябва да излезете много бързо, но все пак да изглеждате представително.

Подчертайте очите

Нанесете основа за сенки, след което с помощта на пухкава четка разнесете сенки в телесен цвят в сгъвката на окото и малко над нея. Тази техника се нарича контуриране и е изключително актуална в момента. Следва малко спирала и сте готови.

Как да освежим визията си с минимално количество грим

Понякога само коректор е достатъчен

Нанесете основа за грим, след което с помощта на гъбичка поставете малко коректор, който да прикрие тъмните сенки под очите и червенините по лицето. Веднага ще забележите как лицето ви се озарява бе да е необходимо да използвате фон дьо тен. Коректорите обикновено притежават по-покривна формула и благодарение на това ще са ви необходими само няколко капчици.

Не забравяйте веждите

Веждите са рамката на лицето и е важно да ги попълним, пък макар и минимално. С помощта на твърда, скосена четка нанесете кафяви сенки за вежди между косъмчетата на естествените ви вежди. Този ход е напълно достатъчен, за да подчертае този така важен елемент от лицето ви.

Лек руж

Как да освежим визията си с минимално количество грим

Не е необходимо да конкурирате цялото си лице, когато става въпрос за всекидневен грим. Малко руж, нанесен по бузите и нагоре към скулите ще придаде на лицето ви дълбочина и естествен вид. Тук много подходяща е кремоообразната формула, която може да бъде поставена и с пръсти.

Нежни устни

С помощта на червило в предпочитан от вас нюанс и леки потупващи движения нанесете малко количество по устните. Разнесете с помощта на пръстите си за постигане на по-естествена визия.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay