Хелоуин идеи от света на Люси

Впечатляващи предложения с грим и костюми, достойни за перфектното парти в нощта на Вси светии

Хелоуин идеи от света на Люси

Нощта на Вси светии буквално чука на вратите ни с репликата "Лакомство или пакост”. Ако и вие сте сред въодушевените от предстоящия празник и желаете да го поканите в дома си, създавайки загадъчна и призрачна атмосфера, то не бива да пренебрегвате и специалния хелоуински костюм. Който пък, от своя страна, изисква и подобаващ грим.

А ако все още не сте избрали ролята, в която да се превъплътите, ние идваме на помощ, за да ви запознаем с прекрасната Люси Евтимова. Нейният свят, побран в блога Lussi’s World of Artcraft, включва впечатляващи предложения с грим и костюми, достойни за перфектното Хелоуин парти. Ето и някои от тях.

Визия "Черен лебед”

Хелоуин идеи от света на Люси
Този грим съчетава нежността на женското лице с немалка доза тъмнина и драматизъм и през последните години набира все по-широка популярност. Основните елементи са черният молив, с който да пресъздадете грим като разперени крила на лебед и, разбира се, контрастен цвят, най-добре металическо сиво. Добавете тъмно червено червило. Бледото лице пък може да постигнете с много светла основа за грим.

Хелоуин идеи от света на Люси
Във филма за очите на героинята на Натали Портман са използвани и червено-черни лещи за цялата склера. Вместо това вие бихте могли да нанесете червен молив във водната линия на окото, за да получите също толкова ефектен резултат.

Визия "Мария Антоанета”

Хелоуин идеи от света на Люси
Оставаме на вълна филми с "Мария Антоанета". Това определено не е типичният хелоуински костюм, тъй като реално в него няма нещо страшно, но определено си струва да се видите в такава роля.

Пищност - това е думата, която трябва да ви вдъхновява при изграждането на този образ. Съберете всички блестящи, перлени или дантелени бижута, които имате у дома. Колкото повече - толкова по-добре. Ако имате дълга коса, постарайте се да направите голям обем. Може да използвате и силно тупирана перука с множество букли, масури и къдрици.

Хелоуин идеи от света на Люси
Лицето трябва да бъде бледо, с лека руменина на бузите. За да се впишете напълно в епохата на Мария Антоанета, добавете изкуствени мигли и нарисувана бенка. Към костюма пък прибавете панделки, ветрило и въобще всичко, което крещи "кралско" и "пищно".

Визия Sugar skull

Хелоуин идеи от света на Люси

Мексиканският празник Día de los Muertos (Денят на мъртвите) всъщност е местната версия на познатия ни Хелоуин. Именно от тази традиция е вдъхновена и така наречената sugar skull визия.

Този грим е сред любимите на дамите, тъй като съчетава страшното с красивото по изключително интересен начин. Характерни за него са типичните черепни очертания, комбинирани с красиви и ярки цветове. Препоръчително е да се придържате към един-два основни цвята, за да не заприличате на клоун. Добавете и няколко женствени елемента - повече извивки и, разбира се, цветя.

Още интересни предложения за Хелоуин може да откриете в публикацията на Люси по темата. Ако пък се чудите как да изненадате гостите си и да блеснете в кухнята с нетипични хелоуински ястия, разгледайте статията на Kulinar.bg!

Хелоуин идеи от света на Люси

9 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



10
Не е посочен 01.11.2013|16:40
Мария Антоанета ми допада най-много . :)
9
Не е посочен 31.10.2013|14:26
Интересни идейки, това с черния лебед много ми хареса, получило се е най-ефектно от всичките.
8
Не е посочен 31.10.2013|14:07
Мария Антованета най-много ми допада.
7
Не е посочен 31.10.2013|09:26
Радвам се, че ти харесват.
6
Не е посочен 30.10.2013|21:09
Много са интересни.
5
Не е посочен 30.10.2013|15:57
Толкова красиви момичета, че както и да се гримират, все са хубави .
4
Не е посочен 30.10.2013|11:39
ако гримът е хубав и е направен качествено така че да се връзва с целия костюм да, но често се правим на маймуни в този ден :)
3
Не е посочен 30.10.2013|11:05
Честно казано този празник не го признавам и се чудя защо започна да се празнува и у нас, това си е празник на американците.
2
Не е посочен 30.10.2013|08:51
Никак не ме впечатлиха.
1
Не е посочен 29.10.2013|18:45
Много не ми харесаха!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay