Гуен се наслаждава на лукса - личен фризьор

Гуен се наслаждава на лукса

Гуен Стефани твърди, че да има свой собствен фризьор е най-големият лукс в живота ѝ.

 

Певицата няма доверие на никой друг, освен себе си, като опира до грим, но признава че обича да се глези с прически и съжалява, че не е взимала личния си стилист на предишните си турнета.

 

Пред списание ELLE тя каза: "За последните няколко турнета имах лични стилисти, което е най-големият лукс в живота ми. Чудех се – защо съм си правила косата сама до сега?"

 

В същото време, Гуен която е известна със запазената си марка – червени устни, е обсебена от грим от съвсем малка и предпочита собствените си козметични продукти, защото вярва, че никой не може да се справи така добре, както самата тя.

 

Тя сподели: "Започнах в 7-ми клас. Имахме часове, в които канеха хора, които да ни показват как да се гримираме сами. Мога да рисувам и съм добра.

 

Вече се уча от истински артисти, но в миналото имах сериозен проблем с професионалните гримьори. Помня първия си опит с гримьор, който ме гримира за първия албум на No Doubt.

 

Върнете лентата малко и ще си спомните колко грозно изглеждах тогава. От тогава си мисля, че никога вече няма да позволя на някой друг да ме гримира, защото те не знаят как да го направят хубаво." 

 

Съдейки по грима и прическите на Гуен, може би е хубаво да се замисли над идеята да започне сама да прави не само грима, но и прическите си.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay