Да прелетиш километри за среща с непознат

Нов начин за запознанства превръща жените в придружителки на богаташи

Да прелетиш километри за среща с непознат

Имаме неприятните опасения, че вбъдеще думата "ценности" ще загуби смисъл в живота на много жени. Сякаш голяма част предпочитат да вярват, че голотата е единственият път към успеха, вместо да постигат своите цели с умствените си способности. Лесното е дестинация, към която всички се стремят. Дори, когато говорим за намирането на партньор в живота, сякаш хората вече очакват съдбата да им поднесе любовта на поднос, вместо сами да променят самотното си ежедневие.

Новият хит в срещите с цел запознанство между мъж и жена представлява далеч по-рисковано и авантюристично преживяване от традиционната вечеря в ресторант. Полет до друга държава, последван от вечеря в изискан ресторант и нощувка в петзвезден хотел - точно такова е менюто на новия тип срещи от бъдещето. И тук мъжът получава "допълнителни точки", ако любезно покрие сметката за вечерята, но в ъпгрейднатия вид запознанства той плаща и цялото пътуване.


Каква е целта на цялото упражнение, ще попитате вие. Заможни мъже, сред които лекари, адвокати, банкери и спортисти, да намерят своята половинка. За тях разстоянието не е пречка. Не трябва да бъде и за жените, съветват от сайта за запознанства Miss Travel, чийто слоган е: "Кой се нуждае от пари? Красивите хора пътуват безплатно!" Там се предлага въпросната услуга, която носи името "Jet Set Dating", а на български бихме го превели като "среща със самолет".

Подобен тип преживяване е подходящо за онази нова "порода" жени, които всички познаваме. Искаме или не, българският шоубизнес ни е показал вече достатъчно примери. Богатият незпонат мъж сам избира своята дама за среща, според нейната атрактивност. Интересното е, че странната услуга се приема доста добре от жителките на Острова и вече голям брой жени са се възползвали от разходка до друга страна, за да се видят с непознат мъж.

Регистрацията в "купидонския" сайт е безплатна за жени, но мъжете заплащат по 20 паунда на месец, за да поддържат профила си активен. Той, от своя страна, включва снимка на потребителя и персонална информация за него и неговите интереси. Думите обаче сякаш нямат голямо значение, за разлика от снимките. Поне според английската журналистка Джоан Хегърти, която се регистрира във въпросния сайт и след това разказва какво е видяла в DailyMail.

"Моят съвет към всички дами, които търсят Принца, е един - няма да го намерите тук. Отидете на почивка с приятелка, вместо с непознат мъж. По-забавно и сигурно ще е", убедена е тя.

Що се отнася до нашето мнение, ние също не се качваме на самолет с такава цел. Наречете ни традиционалистки, но предпочитаме да срещнем своята половинка по нормален начин, отколкото да се превръщаме в компаньонки на някой богат самотник. В крайна сметка много хора са самотни. Парите не купуват любов.

15 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



9
Не е посочен 10.07.2012|15:53
Това е перфектно за златотърсачките , защото ги улесняват на макс :)
8
Не е посочен 09.07.2012|11:33
Ама то тук не става въпрос за консерватизъм, а за елементарни морални устои, които явно съвременното общество тотално забравя. Естествено, че една нормална жена с малко мозък в главата си няма да се съгласи да е сексуална играчка на заможен мъж. Това един вид ни връща векове назад, майната й на еманципацията!? Сами си се заплюваме в лицето!
7
Не е посочен 09.07.2012|11:32
Еми с какъв - без никакъв! Както сигурно има и много дами у нас, които може би ще се пробват! Дано НЕ!
6
Не е посочен 09.07.2012|11:31
"Кой се нуждае от пари? Красивите хора пътуват безплатно!" - е това вече е прекалено! Наиситна - сякаш всякакви морални устои нарочно се потъпкват от обществето и от медиите! Накрая ще остане едно нищо - всичко това с цел пари, пари и пак пари. Превръщането в пионки на нечии медийните интересни , няма да доведе до нищо добро, най-вече за самите медии.
5
Не е посочен 09.07.2012|10:31
Има жени като хищни хиени са!Те ще направят какво ли не да се докопат до парите на някой богаташ!
4
Не е посочен 09.07.2012|10:26
Виждала съм го този сайт, прилича си баш на сайт за компаньонки. Не знам с какъв акъл някой би се регистрирал там, но все пак е въпрос на възпитание и манталитет.
3
Не е посочен 09.07.2012|09:53
в това отношение аз съм си консервативна и вярвам в старомодния вид срещи и любов,това ми се вижда прекалено,а и може да се окаже твърде опасно,гледали сме много филми,в които момичето отива на среща в друга държава и завършва като проститутка или донор на органи
2
Не е посочен 09.07.2012|09:37
За пари в днешно време хората правят просто всичко
1
Не е посочен 08.07.2012|17:12
любовта е най-великото чувство, не го забравяйте
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay