Да четеш NY Times онлайн - платено. Да си информиран - безценно!

Да си информиран е безценно

Да четеш NY Times онлайн - платено. Да си информиран - безценно!

Ако сте от онези работещи и информирани жени, то със сигурност познавате, а почти със сигурност - и харесвате New York Times и неговото онлайн издание www.nytimes.com

Отдавна се говореше, че медията ще направи достъпа до сайта си и разширенията платен, а ето че вече са факт и официалните тарифи. От вчера, 17 март, в Канада, а от 28 март и в САЩ и останалия свят редовните читатели на изданието, а именно онези, които искат да четат повече от 20 текста месечно, ще трябва да се регистрират за един от новите дигитални пакети.

 Срещу 15 долара получавате достъп за четири седмици до nytimes.com и приложение за мобилен телефон,срещу 20 долара получавате достъп за четири седмици до nytimes.com и приложение за iPad, а за 35 долара месечно ще имате пълен достъп до всяко едно от гореизброените.

Абонираните за печатното издание на Times и International Herald Tribune ще получат достъп до всички дигитални удобства без допълнително оскъпяване.

Онези, които не пожелаят да се абонират, все пак ще могат да четат цялата първа страница на nytimes.com и до двайсет материала на месец, както и секциите "Top News" в мобилните приложения. Освен това, обикновените потребители ще имат достъп до статии, намерени чрез търсачка (до пет на ден от Google), блогове и социални мрежи, независимо дали са преминали 20-те позволени или не.

"Сега сме поставени пред предизвикателството да сложим подходяща цена на нашия труд без тотално да изчезнем от глобалната мрежа. Все пак трябва да сме сигурни, че достигаме до възможно най-широката аудитория.", признава Артър Сулцбергер младши, издател и председател на The New York Times Company.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay